Natuurcoachen

Look deep into nature, and then you will understand everything better

We zijn allemaal onderdeel van het grote geheel, de aarde, het Universum. Coachen met de natuur brengt je dichter bij de natuurlijke bron, waar we opnieuw contact maken met deze sterke connectie, deze eenheid.

De natuur werkt ontspannend, verstillend, helend en inspirerend. We gebruiken de boodschappen die de natuur ons geeft als ingang voor wat er op dat moment in jou leeft. Met al onze zintuigen contact maken met de natuur; volledig in het hier en nu. Het is mooi om te zien hoe de natuur je als het ware een spiegel voorhoudt. Het kan bijna magisch werken om in deze ‘weerspiegeling’ een deel van je groeiproces te zien.

Net als bij intuïtief coachen werk ik ook in de natuur met de inzet van verschillende ’tools’ zoals meditatie/reading en opstellingen. Verder nodigt de natuur uit om te vertragen, om zo het antwoord te vinden. Stilstaan is soms een hele vooruitgang.

We kunnen coachen met de natuur als onderdeel van het intuïtief coachen inzetten of als volledig coach traject. Tijdens onze kennismaking kunnen we dit verder bespreken.

Ga je mee?

‘Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang’

Bertold Brecht