Intuïtief Coachen

‘Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen’

We bewandelen allemaal ons eigen pad, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken, maar tegelijk met de mogelijkheid om te durven verdwalen. Om zo een patroon te doorbreken, uit je comfortzone te stappen of simpelweg nieuwe levensvreugde toe te laten. Dat kan spannend zijn, en je hoeft het ook niet alleen te doen. 

Vanuit mijn empathisch en intuïtief vermogen komen we dichter bij jouw eigen kern, dichter bij het antwoord op jouw vraag. Een vraag die over zingeving, bewustwording, zelfontwikkeling, werk, relaties en balans privé/werk kan gaan.

‘Voorbij woorden en begrijpen is de werkelijke communicatie met de ander van hart tot hart’

Tijdens de sessies zet ik mijn intuïtie in om jou als coachee te bewegen. De stappen zet je zelf. Ik begeleid jou met behulp van verschillende methodes,mijn ’toolbox’ waarbij ik je vooral wil laten ‘voelen’ in plaats van met je hoofd te beredeneren. Want dat ‘weten’ we vaak al. Door in contact te komen met je eigen intuïtie, jouw innerlijk weten, kom je tot nieuwe inzichten die je in beweging zetten. 

Mijn stijl is vrij, open en ruimdenkend. Ik creëer een veilige ruimte voor jou om je volledig te kunnen openstellen. Naast werken met o.a. meditaties/readings, voice dialogue, chakrapad, geweldloze communicatie en de creatiespiraal ga ik graag met jou de natuur in.

Zo gaan we samen verdwalen…. om zo nieuwe wegen te vinden.

‘Wat ik heel leerzaam vind, zijn de verschillende voor mij, onbekende methodieken die in sessies zijn gebruikt. Het geeft op een andere manier inzicht in je patronen, denken, voelen en handelen. Ik kijk met een goed gevoel terug op het traject. Ik weet wat ik wil en wat ik moet gaan veranderen.’ -Ferry-