Over mij

‘Als wij ons eigen licht laten schijnen geven we onbewust anderen toestemming om dat ook te doen’

Mijn drijfveren om te coachen zijn mijn innerlijk weten dat ik dit moet doen, dit is mijn levensmissie. Het is een weg die ik al zo’n zes jaar aan het bewandelen ben. Het pad van mijn transformatie. Een zware periode voorafgaand aan mijn scheiding en de moeilijke periode erna maakte dat ik anders naar mijzelf en naar het leven ging kijken.

Drieënhalfjaar geleden In Thailand kwam het antwoord bij de Boeddhistische nonnen, waar ik als vrijwilliger verbleef. Ik wil de wereld een klein beetje beter maken door iets terug te geven aan de ander. Door te helpen, te inspireren en te verbinden.

Mijn leven lang benader ik al beslissingen of vraagstukken vanuit mijn intuïtie. In 2018, het jaar voorafgaand aan mijn reis, volgde ik een korte opleiding Psychologie & Coaching. Daar werd het zaadje al geplant. Om mijn levensmissie verder vorm te geven was het voor mij een natuurlijke stap om in 2021 de opleiding tot intuïtief coach te gaan volgen. Een door de NOBCO* geaccrediteerde opleiding waarvoor ik met goed gevolg mijn certificering heb mogen behalen.

Ik gun het eenieder om dichter bij zijn/haar/hen eigen intuïtie te kunnen komen. Meer uit het hoofd naar het hart. Zodat je vanuit die plek met mijn begeleiding inzicht krijgt om andere keuzes te maken. Een leven dat meer in balans is, met zingeving en bewustwording. Waarbij weerstand plaats kan maken voor de ‘flow’. Dat maakt voor mij dat intuïtief coachen hier zo mooi op kan aansluiten. Vanuit het gevoel handelen en daarop vertrouwen.

Mijn waarden zijn authenticiteit, openheid, respectvol, ruimdenkend, vrij en liefdevol. Ik voel me in de kern sterk verbonden met het boeddhisme. De houding van waaruit ik coach zijn natuurlijk en vloeibaar. Met de structuur die nodig is, maar vooral met de vrijheid om in het moment te ‘zijn’ met alles wat daarin kan ontstaan. 

‘Absoluut het vertrouwde gevoel en de rust die je daarin meebrengt in de sessies, een stukje kwetsbaarheid en jezelf ook durven te laten zien vond ik prettig. De afwisseling en vooral de laatste sessie in de natuur vond ik ook zeker een top!’ – Iris – 

*NOBCO is de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches