Praktisch

Wanneer je na het lezen van mijn website een ‘ja’ voelt om met mij in contact te komen, voel je dan vrij om een vrijblijvend (en gratis) telefoon/videogesprek met mij in te plannen. In dit gesprek, dat maximaal 30 minuten duurt, verkennen we elkaar en je coach vraag. Goed om te weten is dat je de coach vraag nog niet helemaal helder hoeft te hebben, dat komt vanzelf.

Na ons telefoon of videogesprek maken we verder kennis tijdens een intakegesprek van 1,5 uur. We gaan dan jouw wensen en doelen verkennen door dieper op jouw coach vraag in te gaan. Het allerbelangrijkste is dat je de juiste verbinding met mij voelt om dit pad te bewandelen en daarbij te ‘durven verdwalen’.

Ik ontvang je op een prettige locatie in Amsterdam West bij yoga studio ‘Bluebirds West’. De praktijk is goed te bereiken met openbaar vervoer: Tram 7/13/19 en bus 18. Betaald parkeren is beperkt mogelijk op straat.

Voor het coachen met de natuur spreken we af in het Amsterdamse bos, het Amstel of Flevopark. Buiten Amsterdam afspreken is mogelijk. Vraag mij naar de mogelijkheden!

‘Fijne persoonlijkheid, open en vertrouwelijk. Zorgt voor een rustige & fijne sfeer en door in het begin een meditatie te doen, ben je ook echt aanwezig tijdens de sessie’. – Ilona –

Tarieven (incl. 21% BTW)

Intake gesprek1,5 uur€ 90,00
Coach sessie1,5 uur€ 90,00
Pakket van intakegesprek & 5 sessies9,0 uur€ 500,00
Reiki sessie 1,25 uur€ 75,00
Pakket van 5 reiki sessies6,25 uur€ 350,00

Tarieven voor bedrijven, exclusief 21% BTW
Tarieven voor een andere (natuur) locatie op aanvraag

Ik wil voor iedereen toegankelijk zijn en denk graag met je mee naar een passende oplossing wanneer de genoemde tarieven een uitdaging voor je zijn.