Reiki

‘Life opens up in so many different ways when  your energy has been awakened’

Reiki is een helende, rustgevende, harmoniserende en liefdevolle energie. Het betekent ruim vertaald: Universele levensenergie.  Door Reiki wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam opnieuw ontwikkeld en herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. Energiewerk helpt je om blokkades op te lossen en de energie weer te laten stromen. Daarnaast zorgt het voor ontspanning.

‘Carmen creëert een fijne & veilige omgeving om in te kunnen loslaten. Na de behandeling voelde ik mij diep ontspannen’ – Willemijn-

Ik heb de certificering als Reiki 1 practioner tweemaal behaald. De eerste keer in Thailand volgens de traditionele Usui en dit jaar via de Terra Mai principes. Door middel van de initiaties die ik heb ontvangen, kan ik de energie doorgeven. Ik ben als het ware een doorgeefluik! Het voelt dankbaar om dit werk te mogen doen, en om mensen te helpen met zowel mentale als fysieke klachten. 

Je hoeft geen specifieke klachten te hebben om een Reiki behandeling te doen en er zijn geen contra indicaties. De behandeling kan zittend of liggend uitgevoerd worden. Tijdens de Reiki sessie blijf je, in tegenstelling tot een massage, volledig aangekleed. Het enige wat jij hoeft te doen is te ontspannen en te genieten van de behandeling. 

Na de behandeling nemen we met een kopje thee de tijd om de wederzijdse ervaringen met elkaar te delen. Dit is voor mij een belangrijk onderdeel van de healing sessie. Reiki kan ook goed met coachen gecombineerd worden.

‘Life opens up in so many different ways when  your energy has been awakened’